Hypotheken


Hypotheektest?
Past uw hypotheek nog bij u? Voor een indicatie, doe hier de hypotheektest.

Hypotheek is maatwerk
Welke hypotheek bij u past is maatwerk. Graag beantwoorden wij al uw vragen over zowel particuliere hypotheken als zakelijke bedrijfsfinancieringen (MKB). Er zijn veel verschillende hypotheekvormen en combinaties tussen hypotheekvormen mogelijk. Informeer gerust bij vrienden, kennissen en kom eventueel met een offerte van een andere partij langs. Wij geven u graag uitleg en een persoonlijke offerte.

Wij kunnen u offertes aanbieden van verschillende banken. Als erkend onafhankelijk hypotheek adviseur (link naar pagina erkend hypotheek adviseur) doen wij o.a. zaken met banken als: ABN-AMRO, Argenta, BLG Hypotheken, Florius, SNS Bank, ASR(Fortis), Aegon, Nationale Nederlanden, Obvion, Hypotrust en ING Bank.

Ons kantoor is aangesloten bij inkooporganisatie Confident. Dit is een groep van zelfstandige tussenpersonen die aangesloten zijn bij een groot aantal verschillende banken.
Bij de aankoop van een nieuwe woning is het altijd fijn om een onafhankelijke professional naar het pand te laten kijken.


hypotheek


Beers Financieel adviesbureau beschikt over Erkend Hypotheek adviseurs. Klik hier voor verdere info. Een hypotheek is een zogenaamd ingewikkeld product, iedere hypotheekverstrekker heeft hier een financiële bijsluiter voor opgesteld.

Kijk op www.definancielebijsluiter.nl voor meer informatie. Deze bijsluiter kan bij iedere hypotheekverstrekker opgevraagd worden.


Erkend Hypotheek Adviseur
Ons kantoor heeft voor u de hypotheekspecialist in huis die zich officieel erkend Hypotheek Adviseur mag noemen.

Om dit te worden moet een speciaal diploma worden behaald. Hiervoor moet o.a. een examen worden afgelegd dat door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur wordt afgenomen. In dat examen wordt de deskundigheid en ervaring van de adviseur getest. Bovendien moet de Erkend Hypotheek Adviseur ieder jaar zijn kennis opfrissen om aan dit kwaliteitsmerk te voldoen. Bovendien moet er aan bepaalde praktijkvoorwaarden voldaan worden.

Voor meer informatie, klik hier.